5/7/12

Πυροβολούσαν αδιακρίτως


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Κορινθία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών και παράνομη οπλοχρησία
Πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο, προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα
Συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 22 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράνομη οπλοχρησία. Χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν και προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες  στην Κόρινθο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο και προκάλεσαν φθορές σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν και συνέλαβαν , τον 27χρονο και τον 22χρονο στην Κόρινθο, ενώ το βράδυ συνέλαβαν και τον 39χρονο στην ίδια περιοχή.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον, ότι οι συλληφθέντες είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και προκαλέσει φθορές σε δύο ακόμα περιπτώσεις:
  • Προχθές 02/03.07.2012, στο Λουτράκι Κορινθίας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού.
  • Την 01.07.2012, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, σε κατάστημα-καφετέρια ιδιοκτησίας ημεδαπού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.