3/8/12

Για τους δυο της ΔΙΑΣ



Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Σώματος, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Νικόλας Δ. Πατέρας»,  για την πρωτοβουλία να αναλάβουν τη δαπάνη για τον πλήρη εξοπλισμό (κράνη μοτοσυκλέτας, αλεξίσφαιρα γιλέκα, μπότες, επιχειρησιακές στολές και εξαρτήσεις κ.λπ.) σαράντα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Νικόλας Δ. Πατέρας τόνισε ότι η δωρεά αυτή γίνεται στη μνήμη των δυο αστυνομικών Νικολάου Πιτερού και Αθανασίου Τριμπόνια και εξέφρασε στις οικογένειες τους και στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας  την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια των δυο ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επεσήμανε ότι: «πρωτοβουλίες, όπως αυτή του Ιδρύματος Νικόλας Δ. Πατέρας, επιβεβαιώνουν την ουσιαστική αναγνώριση και την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο, που επιτελεί καθημερινά ο  Έλληνας Αστυνομικός για την προστασία των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου».