27/10/12

Άλλη εκδοχή για αδελφό Κασιδιάρη

Ο Ανθυπολοχαγός αδελφός του Κασιδιάρη ενώ εξασκείται στην σκοποβολή
Η περιγραφή που ακολουθεί από "αυτόπτη μάρτυρα" αναρτήθηκε χθες βράδυ σε ιστοσελίδα. Δεν την υιοθετούμε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να την παραθέσουμε. 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στις 7/10/2012 ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, δεν παρευρισκόταν σε κανένα fast food, ούτε τον είδε τυχαία εκεί μπάτσος, με όπλο στην κατοχή του. Βρισκόταν με δυο φίλους του, στο Μεγάλο Πάρκο Κρήτης, επί των οδών Καρακάση και Κρήτης, και τραμπούκιζε δύο νεαρούς, καταγόμενους από την Αλβανία.
Οι νεαροί αυτοί είναι μαθητές του 19ου λυκείου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το πάρκο Κρήτης.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού διαβεβαιώνει, πως ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης επιτέθηκε φραστικά στα παιδιά και εν συνέχεια τράβηξε όπλο, το οποίο έστρεψε προς την μεριά τους πυροβολώντας 4 φορές, χωρίς ευτυχώς να βρει στόχο.
Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα, που έγιναν από γείτονες, που ακούσαν τους πυροβολισμούς, δύο ασφαλίτες εμφανίστηκαν στο πάρκο.
Δεν γνώριζαν, φυσικά, ότι πρόκειται για χρυσαυγίτες, αλλιώς σαφώς και δεν θα εμφανίζονταν καν. Τους κυνήγησαν μέχρι το fast food ''Subito'', το οποίο βρίσκεται επί των οδών Δελφών και Καρακάση, όπου, και για τα μάτια του κόσμου, τους πέρασαν χειροπέδες, τους έβαλαν στο περιπολικό και τους πήραν, για να τους αφήσουν 5 στενά πιο πέρα.
Γείτονες που πήγαν αργότερα στο τμήμα, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας στο κρατητήριο.