29/12/12

Εδώ ΑΣΟΕΕ .... Εδώ ΑΣΟΕΕ!


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Και Ρ/Σ από νέους επίδοξους ... Δαμανάκηδες

Για τη Βίλα Αμαλία το Crimes on air εξέφρασε ανοιχτά τους ενδοιασμούς του για την έκταση που έδωσε η Κατεχάκη στο θέμα, αλλά από τότε καταδικάσαμε προκαταβολικά αντίστοιχη εικόνα και για τα πανεπιστήμια που κάποιοι εδώ και χρόνια παίζουν τα ύποπτα παιχνιδάκια τους ...

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Από τους δρόμους περιμετρικά του Πανεπιστημίου συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς διέθεταν προς πώληση λαθραία τσιγάρα και ψηφιακούς δίσκους ( cd ), είδη τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με άλλα προϊόντα παρεμπορίου (ρούχα, παπούτσια,τσάντες κ.λπ.) τα οποία κατείχαν.
Ομάδες παράνομων μικροπωλητών για να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο κατέφυγαν σε χώρους της πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., όπου τους αναζήτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε διάφορους χώρους εσωτερικά του Πανεπιστημίου 17 ευμεγέθεις σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου επιμελώς κρυμμένοι σε χώρους της Σχολής, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη, 40 κοντάρια-βέργες, 151 μπουκάλια κενά, πέτρες, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός μαζί με κεραία και πομπό εκπομπής.
Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές δυνάμεις έχουν δεχτεί κατ’ επανάληψη σφοδρές επιθέσεις από παράνομους μικροπωλητές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων κατέφευγαν σε εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, απ’ όπου εξαπέλυαν κατά των αστυνομικών βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.