19/1/13

"Κολάρισμα" με ηρωίνη

ΤΑ  8 Α/Μ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/1912013_KOS.jpg

Συνελήφθησαν  στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 43, 34 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, εντόπισαν τους δράστες κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο με πτήση από Αθήνα και μετά από έλεγχο βρήκαν στην κατοχή τους 90 ναρκωτικά χάπια.
Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν αποκρύψει σε σημείο του σώματός τους ποσότητες ηρωίνης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.
Ακολούθησαν ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αποβολή των ναρκωτικών ουσιών, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν συνολικά οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 336,5 γραμμαρίων.
Από την διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι οι τρεις δράστες προχθές (Πέμπτη 17-01-2013) ταξίδεψαν μαζί από την Κάλυμνο, όπου διαμένουν, στην Αθήνα, αγόρασαν τις ναρκωτικές ουσίες και θα επέστρεφαν στην Κάλυμνο μετά την άφιξή τους στην Κω.
Όλες οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και -4- κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.