25/1/13

Με δόσεις στην Αρτάκη

   Στη σέλα του κλεμμένου ΜΟΤΟ από τον Αγ. Παντελεήμονα



 
Συνελήφθη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης στελεχών του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στη Ν.Αρτάκη Ευβοίας 23χρονος άνδρας, ο οποίος κατείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 6,8 γραμμαρίων και σε νάυλον συσκευασία φερόμενη κοκαΐνη βάρους 1,00 γραμμαρίου. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, το οποίο αποτελεί έσοδο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Εν συνεχεία αναζητήθηκε κι εντοπίστηκε στην περιοχή της Ν.Αρτάκης σταθμευμένο δίκυκλο όχημα, εντός του οποίου και εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάυλον σακούλες με 123 μικρότερες νάυλον συσκευασίες με ισομερείς ποσότητες φερόμενης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1.445,1 γραμμαρίων. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός πλαστικού κουτιού 42 νάυλον συσκευασίες φερόμενης κοκαΐνης συνολικού βάρους 38,5 γραμμαρίων. Επιπρόσθετα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ελληνικό διαβατήριο.

Πλησίον του δικύκλου εντοπίστηκε 37χρονος άνδρας να κατέχει μία νάυλον σακούλα με επτά (07) μικρότερες νάυλον συσκευασίες με φερόμενη ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, ο οποίος και συνελήφθη.
Από την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το δίκυκλο όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονος Αττικής.