9/2/13

Οι 14 τεχνοκράτες της ΕΛ.ΑΣ



Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή επίδοσης ξιφών στους δεκατέσσερις (14) Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φλήρης, επέδωσε τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς (Υγειονομικοί, Νομικοί, Πληροφορικής, Τεχνικοί, Εγκληματολογικών Εργαστηρίων), που θα στελεχώσουν, στους αντίστοιχους τομείς, τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο  Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος  Δημήτριος Τσακνάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ιωάννης Καλαμαράς και ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ανδρέας Κορδολαίμης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Στέφανος Κοζυράκης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοντέλας, άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων.