30/3/13

Πήγαινε το χασίς με το λεωφορείο

Τα ναρκωτικά
 
Ο δράστης διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας
Συνελήφθη, χθες (29-03-2013) το απόγευμα στα Κάτω Πατήσια Αττικής, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά χθες το απόγευμα τον 28χρονο, κατά την έξοδό του από ισόγεια κατοικία που διατηρεί σε περιοχή των Κάτω Πατησίων Αττικής.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους (0,3) γραμμαρίων.
Ακολούθως ο 28χρονος κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την εμπορία, εντός της οικίας του επτά (7) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (6.660) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάρτα SIM , ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο δράστης διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επισκεφθεί κατ’ επανάληψη περιοχές της Βοιωτίας, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του τα συνήθη υπεραστικά συγκοινωνιακά μέσα.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.