7/4/13

Έκαναν τους απόστρατους αστυνομικούς οι Αλβανοί

 
Συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, δύο (2) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 26 και 22 ετών, για απόπειρα απάτης και παράβαση του Νόμου περί διενέργειας εράνων και λαχειοφόρων ή φιλανθρωπικών αγορών.
Συγκεκριμένα οι δύο αλλοδαποί, λίγο πριν τη σύλληψή τους, προφασιζόμενοι ψευδώς ότι είναι μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας προσπάθησαν να πουλήσουν σε ημεδαπή ιδιοκτήτρια καταστήματος προσκλήσεις του «Συλλόγου» για θεατρική παράσταση, έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ η κάθε μία.
Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στη κατοχή τους, επτά (7) κάρτες-προσκλήσεις για θεατρική παράσταση με εντύπωμα αντί πρωτότυπης σφραγίδας, μία (1) εξουσιοδότηση, από τον φερόμενο ως Πρόεδρο του «Συλλόγου», προς τους ανωτέρω για πώληση προσκλήσεων και ένα (1) μπλοκ αποδείξεων για συνδρομές του «Συλλόγου».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.