30/5/13

Στη ... σέντρα οι ληστές


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι τις βραδινές ώρες της 23-05-2013, διέπραξαν διαδοχικά τρεις ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία στις περιοχές του Ν. Κόσμου, του Υμηττού και του Βύρωνα και συνελήφθησαν στο Παγκράτι, μετά από καταδίωξη και ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :
Α) ΚΛΑΜΑΡΗ Δημήτριο του Βάϊου και της Κωνσταντίνας, που γεννήθηκε το 1969 στη Λαμία και κατοικεί στ o Περιστέρι.
 
Β) ΠΑΝΟΥ Ευάγγελο του Κωνσταντίνου και της Χρυσάνθης, που γεννήθηκε το 1971 στην Άρτα και κατοικεί στo Περιστέρι
 
 
 
 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.