4/5/13

Οι Ρωσίδες και η Ουκρανέζα ήθελαν ΑΦΜ

Με πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γάμου
 
Συνελήφθησαν  στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις αλλοδαπές γυναίκες, από τις οποίες δύο υπήκοοι Ρωσίας ηλικίας 24 και 25 ετών και μία υπήκοος Ουκρανίας ηλικίας 27 ετών, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
Δικογραφία για τα ίδια αδικήματα σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος δε συνελήφθη.
Ειδικότερα οι συλληφθείσες συνοδευόμενες από τον 50χρονο έλληνα  μετέβησαν σε Υπηρεσία Εφορίας και ο άνδρας προσκόμισε εκ μέρους τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου οι τρεις γυναίκες να λάβουν αριθμό φορολογικού μητρώου.
Από έλεγχο που πραγματοποίησε αρμόδιος υπάλληλος της Εφορίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν προσκομίσει μεταξύ των δικαιολογητικών τρεις πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γάμου των γυναικών, με αποτέλεσμα  οι τρεις αλλοδαπές ξαναπήγαν  εκ νέου στην Εφορία, να συλληφθούν οι τρεις αλλοδαπές από τους προστρέξαντες αστυνομικούς και να κατασχεθούν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά.
Δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του ανδρός, ο οποίος διέφυγε πριν την άφιξη των αστυνομικών.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.