28/6/13

Θυμήθηκαν την γλάστρα-βόμβα και τον Λαυρεντιάδη!

Βγάζουν υποθέσεις απ' τα ράφια ...

andriadakis
Το θύμα ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης



Πρώτος και σκεπτικός ο Λαυρέντης μπαίνει στον Κορυδαλλό
Τώρα που έσφιξαν τα λουριά με τους ασύλληπτους δραπέτες στη Φωκίδα, θυμήθηκαν να συλλάβουν τη γυναίκα και τους δυο μπράβους που έστειλαν στις 15 Ιουνίου του 2012 την γλάστρα-βόμβα στο διαμέρισμα Κρητικού ξενοδόχου στη Γλυφάδα, απέναντι από το σπίτι του Πάνου Κάμμενου. Η Ασφάλεια τώρα πλέον και επίσημα με καταθέσεις γνωρίζει  πως ο επιχειρηματίας επιλέχθηκε εξ αιτίας των  … ανάρμοστων σχέσεων που πίστευεε πως έχει με την σύζυγο του ο προφυλακισμένος  Λαυρέντης  Λαυρεντιάδης. Η γυναίκα που έχει συλληφθεί είναι αυτή που παρέδωσε τη βόμβα. Όλοι τα ήξεραν αλλά τώρα έκαναν τις συλλήψεις ... 
Κατά τις ίδιες πηγές ο προφυλακισμένος τραπεζίτης υποδεικνύεται από την γυναίκα που έχει συλληφθεί  ως ο άνθρωπος που για λόγους αντιζηλίας. Η γλάστρα παραδόθηκε από άγνωστο άτομο στον επιχειρηματία, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ήρας 18.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε κατά την παράδοσή της στον ένοικο διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του κ. Καμμένου.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο παραλήπτης και ένοικος του διαμερίσματος, ο οποίος είναι 40 ετών και εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος σε ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης. Το διαμέρισμα, στο οποίο έμενε μόνος του, το είχε νοικιάσει πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη της γνωστής οικογενείας που έχει το Marmin Bay στην Ελούντα. "Από έναν παλιό σου φίλο" έγραφε το "μήνυμα" των δραστών που απευθυνόταν στον επιχειρηματία ο οποίος και τραυματίστηκε στην κοιλιά και στη μέση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Για μαφιόζικο "χτύπημα" κάνει λόγο η αστυνομία που σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψε στον τόπο της έκρηξης ίχνη χειροβομβίδας.
Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα.