8/6/13

Κουβαλούσε με BMW λαθρομετανάστες

To IX του 36χρονου
 
Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας 36χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητο του έξι λαθρομετανάστες
O συλληφθείς παρέλαβε τους αλλοδαπούς χθες το βράδυ από περιοχή του Έβρου με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα έναντι του χρηματικού ποσού των (1.000) ευρώ
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-06-2013) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός διακινητής λαθρομεταναστών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στην 392 χ/θ της Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος των διοδίων Πυργετού ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς με σκοπό να το ελέγξουν και όπως διαπιστώθηκε, ο 36χρονος μετέφερε παράνομα έξι λαθρομετανάστες, υπηκόους Συρίας, από τους οποίους οι τέσσερις επέβαιναν στην καμπίνα επιβατών του αυτοκινήτου, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν κρυμμένοι στο χώρο αποσκευών (πορτ - μπαγκάζ).
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα μέσω Τουρκίας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, πριν από δύο μέρες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, δίνοντας σε Τούρκους δουλέμπορους (5.000) δολάρια Η.Π.Α., ο καθένας, για τη μεταφορά τους από τη Συρία στην Αθήνα.
O συλληφθείς τους παρέλαβε χθες (06-06-2013) το βράδυ από περιοχή του Έβρου με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα έναντι του χρηματικού ποσού των (1.000) ευρώ, το οποίο θα παραλάμβανε μετά την άφιξη τους στην πρωτεύουσα.

Κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (85) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, καθώς και το αυτοκίνητό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.