19/7/13

Χρήμα τα κλεφτρόνια ...

Τα κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή από αρτοποιείο στην Καρδίτσα
Εξιχνιάσθηκε άλλη μία κλοπή από πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην πόλη, ενώ η λεία των κλοπών ανέρχεται στο συνολικό χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ
Συνελήφθησαν   χθες (18-07-2013) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 32 ετών για κλοπή από κατάστημα – αρτοποιείο της πόλης.
Ειδικότερα, οι δράστες χθες (17-07-2013) το απόγευμα εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε αρτοποιείο 31χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους συνέλαβαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (2.585) ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του αρτοποιείου.
Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάσθηκε άλλη μία περίπτωση κλοπής από πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της (10-06-2013) ο 20χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.