18/7/13

Βουλευτής σε ανθελληνικές εκδηλώσεις


Βουλευτής συμμετέχει σε ανθελληνικές εκδηλώσεις!
Την ώρα που οι Έλληνες βουλευτές «πονοκεφάλιαζαν» και δέχονταν πιέσεις από τους ψηφοφόρους τους να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο με τα σκληρά μέτρα, ένας συνάδελφός τους είχε άλλες έγνοιες. Ο μουσουλμάνος βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αδριανούπολη της Τουρκίας για να συμμετάσχει σε εκδήλωση, που διοργάνωσαν τα κεντρικά του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν στο βήμα
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν στο βήμα
Σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, ο κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν έδωσε το παρών στο Ιφτάρ και φωτογραφήθηκε στο πλάι του Τούρκου υπουργού υγείας κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου, του υπουργού Μεταφορών κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ και του πρόξενου στην Κομοτηνή κ. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. Για ακόμη μία φορά ακούστηκαν ανθελληνικές κορώνες, με τον Έλληνα βουλευτή να κλείνει τα αυτιά του σε αυτές.
Ο Τούρκος υπουργός υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου
Ο Τούρκος υπουργός υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου
Αμίλητος παρακολούθησε το παραλήρημα του Τούρκου υπουργού Μεταφορών κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος αναφερόμενος στην ελληνική Θράκη, είπε «εκεί είναι η πατρίδα των απογόνων των κατακτητών, εκεί τα μέρη είναι δικά μας»! Δεν αντέδρασε ούτε όταν άκουσε τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής κ. Ιμπραήμ Σερίφ, να λέει με περηφάνια «εγώ είμαι που έκανα δικαστήριο κατά της Ελλάδας στην Ευρώπη». Αντίθετα, όταν ανέβηκε στο βήμα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, πως «στην Ελλάδα ζήσαμε υπό δύσκολες συνθήκες και πλέον θέλουμε να ζούμε ανθρώπινα», δήλωση που φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιεύσει η εφημερίδα “Hurriyet” σε εκτενές άρθρο της.
Ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Σενέρ εν μέσω των τουρκομουφτήδων Μέτε και Σερίφ
Ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Σενέρ εν μέσω των τουρκομουφτήδων Μέτε και Σερίφ
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετέβη στην Αδριανούπολη με το βουλευτικό του αυτοκίνητο, που πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι! Μάλλον ο κ. Χατζή Οσμάν λησμονεί, ότι είναι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι του υπουργικού συμβουλίου του Τούρκου πρωθυπουργού κ. Ταγίπ Ερντογάν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Ιφτάρ έδωσε το παρών και ο Αχμέτ Ιλχάν, πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και νυν πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ.
Από αριστερά: Ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. και νυν πολιτευτής ΔΗΜΑΡ Αχμέτ Ιλχάν, ο υιός του
Από αριστερά: Ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. και νυν πολιτευτής ΔΗΜΑΡ Αχμέτ Ιλχάν και ο υιός του