20/9/13

Aπό την Αιδηψό στην Κακαβιά για 203 κιλά χασίς

Τα δέματα της κάνναβης
Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε από τo Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός
Κατασχέθηκαν συνολικά (202) κιλά και (983) γραμμάρια κάνναβης καθώς και (24,26) γραμμάρια κοκαΐνης
Μεσημεριανές ώρες χθες (19-09-2013) στη διασταύρωση Καλπακίου, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 29χρονος  μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Αναλυτικότερα, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ, στα πίσω καθίσματα και στη θέση του συνοδηγού (192) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (202.950) γραμμαρίων.
Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ προσδιορίστηκε στα πλαίσια της έρευνας ότι το «φορτίο» των ναρκωτικών προοριζόταν για την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην εξοχική κατοικία του 29χρονου, στην Αιδηψό Εύβοιας, βρέθηκαν επιπρόσθετα και κατασχέθηκαν :
  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους (24,26) γραμμαρίων
  • ποσότητα κάνναβης βάρους (33,08) γραμμαρίων
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.