11/10/13

Bίντεο Ντοκουμέντο από συμπλοκή στα Ζαρουχλέικα

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στις 16.00 το μεσημέρι, μετά από αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό νεαρού Ρομά στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις κλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών προσέγγισαν την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ύποπτος βρισκόταν εκεί. Όταν οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών ένας εξ αυτών άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα σκορπίζοντας τον πανικό. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε τρεις φορές. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί άβατο. 






Παράλληλα, ένα άλλο άτομο το οποίο ήταν γυμνό από τη μέση και πάνω, απειλούσε να κόψει τις φλέβες του με ένα σπασμένο μπουκάλι. Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε τον πιστολέρο και άλλα δύο άτομα. Ο δράστης αναμένεται να μεταφερθεί στην Ασφάλεια Πατρών για να δώσει εξηγήσεις.

(Ο τραυματίας Ρομά μεταφέρεται στο νοσοκομείο)


(Άνδρας της αστυνομίας καταφθάνει στο σημείο)


(Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής)

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τραυματίες Ρομά που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ μία γυναίκα έχει τραυματιστεί στο μάτι. 

Επί τόπου έσπευσε και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ που προσπαθούσε να πείσει τον δράστη να παραδοθεί.