4/10/13

Αδίκημα και η σημαία?

Τα κατασχεμένα
 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί όπλων στην Κομοτηνή
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ενεργειών πραγματοποιήθηκε έρευνα στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής
Συνελήφθησαν χθες (3-10-2013) το βράδυ και σήμερα (4-10-2013) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες (3-10-2013) το βράδυ, ο 29χρονος, στρατιωτικός - Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ), ο οποίος φορούσε μαύρη μπλούζα με λογότυπα ¨Χρυσή Αυγή¨ - ¨Τ.Ο. Κομοτηνής¨, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να εξέρχεται από κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και στην κατοχή του βρέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).
Ακολούθως, σήμερα το πρωί (4-10-2013), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον 47χρονο γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής , διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στα γραφεία της, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο (2) κοντάρια, το ένα εκ των οποίων με σημαία.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω κοντάρια και η πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
Οι δύο δράστες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.