8/11/13

Αλβανός έσφαξε Αλβανό

Τα Σπάτα έχουν Τμήμα Ασφαλείας?
 
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχτηκε την 31-10-2013 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ενώ προχθες (06-11-2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, στην αγροτική περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος Σπάτων Αττικής συνελήφθησαν οι δυο δράστες.
Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Ειδικότερα, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολλογίου, προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της 31-10-2013, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ο 21χρονος Αλβανος συναντήθηκε έξω από κατάστημα, με τον 24χρονο ομοεθνή του. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές και ο 24χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το 21χρονο.
Το δράστη συνέδραμε ο 26χρονος ξάδερφος του, ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος και όταν επιχείρησαν άλλοι θαμώνες να τον ακινητοποιήσουν, αυτός τους παρεμπόδισε και στη συνέχεια διέφυγαν μαζί.
Οι δράστες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολλογίου.