30/11/13

Tην πήγαινε σε ραντεβού

 
Συνελήφθη  στην περιοχή κέντρου πόλης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.
Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, μετέφερε με ΙΧΕ αυτοκίνητο, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, 27χρονη αλλοδαπή, προκειμένου αυτή να εκδοθεί έναντι αμοιβής, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, σε συγκεκριμένο αριθμό κλήσης.
Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, ο 38χρονος ανέμενε εντός του οχήματός του, που είχε σταθμευμένο κοντά στο ξενοδοχείο. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.250) ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης ίδιο με εκείνον που κανονίζονταν τα “ερωτικά” ραντεβού. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.
Σε βάρος της 27χρονης αλλοδαπής βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, κατ’ εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.
Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.