12/12/13

Και οι 11 για πορνεία


 
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκαν  έλεγχοι σε τρεις (3) οίκους ανοχής, με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά ένδεκα (11) γυναίκες, εκ των οποίων εννέα (9) αλλοδαπές και δύο (2) ημεδαπές, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση της νομοθεσίας που σχετίζεται με τους αλλοδαπούς και τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Για έξι (6) από τις παραπάνω αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Σε βάρος μίας (1) εκ των αλλοδαπών γυναικών εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών και δέκα (10) ημερών για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Επίσης, προσήχθη ακόμα μία (1) αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποία συντάχθηκε Έκθεση Αρχής.
Από την Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βεβαιώθηκε μία παράβαση για την παράνομη απασχόληση μίας (1) γυναίκας, καθώς και κατά περίπτωση διοικητικές φορολογικές παραβάσεις.