10/1/14

Με βαριές καταδίκες

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά έξι (6) άτομα για εκκρεμεί διωκτικά έγγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη απογευματινές ώρες της 09-01-2014, στη Σίνδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή, καθώς και τέσσερις (4) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, επίσης για κλοπή.
Επιπλέον, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στους Αμπελόκηπους, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, συνέλαβαν 60χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δέκα (10) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 7 μηνών για κλοπή, υπεξαίρεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες.
Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 09-01-2014, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών, (2) μηνών και (22) ημερών, για παράβαση Ν. Περί όπλων.
Ακόμη, κατά το περασμένο 24ωρο, στις περιοχές Περαίας και Σταυρούπολης, συνελήφθησαν, επιπλέον, τρία (3) άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.