31/1/14

Έπνιγε τον καημό του στο ποτό!

Τι είπε για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας!

Διαψεύδεται η νοσηλεία του Θορπ για κατάθλιψη και αλκοολισμό
 
Σε κατηγορηματική διάψευση της είδησης ότι ο Ίαν Θορπ νοσηλεύεται σε κλινική για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και τον εθισμό του στο αλκοόλ, προχώρησε η εταιρία «SEL» που εκπροσωπεί τον Αυστραλό κολυμβητή. 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της «Τορπίλης» (όπως είναι το παρατσούκλι του), ο 31χρονος μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση στον ώμο του.

«Ο Ίαν δεν βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης» τόνισε εκπρόσωπος της SEL και προσέθεσε: «Ο Ίαν ήταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση στον ώμο του και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους και υποστηρικτές του ότι τώρα έχει βγει από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης».

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Θορπ, κάτοχος πέντε Ολυμπιακών μεταλλίων (τρία χρυσά και δύο ασημένια), μπήκε σε κλινική για να καταπολεμήσει την κατάθλιψή του και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Όπως αναφέρεται, ο κορυφαίος κολυμβητής του 2000 και πιο επιτυχημένος αθλητής της Αυστραλίας, είχε δηλώσει παλαιότερα συντετριμμένος από την αποτυχία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

Οι φήμες λένε ότι «έπνιξε τον πόνο του» στο αλκοόλ, ενώ έπεσε και σε κατάθλιψη. Ο ίδιος είχε μιλήσει για τα προβλήματά του, στην αυτοβιογραφία του:

«Υπήρχαν πολλές φορές στην προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας που κακοποιούσα τον εαυτό μου. Υπήρχαν ημέρες που δεν μπορούσα να βγω από το κρεβάτι, να αντιμετωπίσω τον κόσμο».