29/11/14

Ανέβηκαν στα κεραμίδια

 
Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2014) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) ηλικίας 30, 28, 19 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι όπου διαμένουν ο 28χρονος και οι δύο γυναίκες και το οποίο χρησιμοποιούν ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  ποσότητα ηρωίνης, βάρους (27,7) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που ήταν κρυμμένα στα κεραμίδια του σπιτιού
  •  μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,3) γραμμαρίων
  •  μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, βάρους (0,6) γραμμαρίων
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, στην διακίνηση της ηρωίνης και στις συναλλαγές των ναρκωτικών, συμμετείχε και ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (9,7) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.