8/11/14

Γκρεμοτσακίστηκε ο χασισέμπορος


Συνελήφθησαν, χθες (07-11-2014) αργά το απόγευμα, σε δύσβατη δασώδη περιοχή κοντά στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας (32, 26 και 25 χρονών), για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας ομοεθνής συνεργός τους.
Συγκεκριμένα, χθες αργά το απόγευμα, αστυνομικοί, εντόπισαν σε δύσβατη δασώδη περιοχή κοντά στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων, ομάδα τεσσάρων (4) ατόμων, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, να μεταφέρουν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά.
Σε ενέδρα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ ο τέταρτος διέφυγε και αναζητείται. Κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν (9) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (39) κιλών και (200) γραμμαρίων.
Σημειώνεται, ότι κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης των δραστών, ο 25χρονος δράστης στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε από γκρεμό ύψους (6) μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.