23/12/14

Τον πλάκωσε σε τροχαίο

Η σιδερογροθιά του 19χρονου
 
Συνελήφθη σήμερα (22-12-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές, στο Αγρίνιο, ο 19χρονος οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό. Μετά το τροχαίο ατύχημα, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε και τράπηκε σε φυγή.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του με αιχμηρό αντικείμενο και παραμένει για νοσηλεία.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του λίγες ώρες αργότερα.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ατυχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν σε φρεάτιο, δύο σιδερογροθιές, ένα μαχαίρι και μία θήκη.
Σημειώνεται ότι, ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.