31/12/14

Πολύ γούνα Βάιε!


Στον κόμβο της Πλατείας Λευκού Πύργου την 11.00 ώρα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βάιος Χονδρός, αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιος Ορφανός, οι βουλευτές κ. Σταύρος Καλαφάτης και κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Κινητοποίησης της Κοινωνίας των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Κων/νος Ζέρβας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Επίσης, παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο Β’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Ανώτατοι απόστρατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών και Λιμενικών Αρχών και Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Σωματείων της πόλης.