19/3/15

Αποκάλυψαν τους ληστές


Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα στις (15-2-2015),στην Πάτρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και ευρήματα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό έργο, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία δύο ανδρών ημεδαπών, ηλικίας 24 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμη συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις (15-2-2015), το απόγευμα, στην Πάτρα, οι τρείς δράστες εισήλθαν στην οικία του 58χρονου και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους από την οικία έγιναν αντιληπτοί από τον 58χρονο και του άσκησαν σωματική βία τραυματίζοντας τον ελαφρά.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί και αποχωρήσει από την οικία οι δράστες, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.