20/5/15

... Έγινε Ολλανδός

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθη  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 60χρονος ημεδαπός για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος είχε αναχωρήσει σιδηροδρομικώς από το Άμστερνταμ Ολλανδίας προς τις Βρυξέλλες Βελγίου, από όπου αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας .

Συγκεκριμένα ο 60χρονος ημεδαπός μετέφερε στην αποσκευή του -3.100- ναρκωτικά δισκία (μεθαδόνης) και ποσότητες κοκαΐνης βάρους -3,6- γραμμ. και ηρωίνης βάρους -2,5- γραμμ. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1.300- ευρώ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και δύο (2) βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος, διακίνησης ναρκωτικών δισκίων από χώρες της Δυτικής Ευρώπης προς τη χώρα μας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.