9/7/15

2η εκτέλεση στα Λιόσια

Για τις δόσεις σκότωσε  αδέλφια 


Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία δύο (2) ημεδαπών αδελφών, ηλικίας 30 και 37 ετών, που διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 28-12-2014, στα Άνω Λιόσια.
Ο 37χρονος είχε βρεθεί, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού, θανάσιμα τραυματισμένος, φέρων επτά (7) τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Ο 30χρονος είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια παρακείμενης εγκαταλελειμμένης οικοδομής, θανάσιμα τραυματισμένος, φέρων δύο (2) τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Τις ανθρωποκτονίες διέπραξε 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη προχθές (7-7-2015) το απόγευμα στον Ασπρόπυργο και κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές που είχαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο θύματα και ο δράστης, που ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ήταν γνωστοί και είχαν και κατά το παρελθόν φιλονικήσει με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του δράστη όσο και του αδελφού του.
Μεσημβρινές ώρες της 28-12-2014 τα δύο θύματα μετέβησαν έξω από δύο εγκαταλελειμμένες οικοδομές στα Άνω Λιόσια, για να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης που βρισκόταν στον πρώτο όροφο μίας εξ’ αυτών, μόλις τους αντιλήφθηκε πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα αρχικά τον 37χρονο, που βρισκόταν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στη θέση του οδηγού και στη συνέχεια τον αδελφό του που επιχείρησε να τον καταδιώξει, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον