10/8/15

Του άδειασαν το φορτηγό

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
 
Συνελήφθη  το πρωί στον Κολωνό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού, ενώ αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι συνεργοί του.
Ειδικότερα, στις 6-8-2015 τα ξημερώματα στην περιοχή των Πετραλώνων, ο συλληφθείς από κοινού με τους συνεργούς του, προσέγγισαν φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, προκειμένου ο οδηγός να παραδώσει το πρωί εμπορεύματα σε παρακείμενο κατάστημα και με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του φορτηγού σαράντα τρεις (43) κούτες με διάφορα εμπορεύματα (κυρίως ενδύματα), τα φόρτωσαν σε έτερο Ι.Χ. φορτηγό και αποχώρησαν.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε εγκαταλελειμμένη οικία και στην οικία του 30χρονου στον Κολωνό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  Πλήθος εμπορευμάτων (ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρονικές συσκευές).
  •  Δύο (2) αποδείξεις μεταφοράς-αποστολής χρηματικών ποσών.
  •  Χρυσά νομίσματα και κοσμήματα.
  •  Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
  •  Το χρηματικό ποσό των 4.238 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.