18/8/15

... Τρόχιζαν το χασίς

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
 
Συνελήφθησαν, χθες (17-08-2015) το απόγευμα στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 40, 26 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με μεταφορά από τους δράστες, ναρκωτικών ουσιών από περιοχή της Αθήνας προς την Άμφισσα, εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό του εμπρόσθιου δεξιού θόλου (πάνω από τον τροχό του οχήματος), μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (132) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω όχημα, ιδιοκτησίας του 40χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.