13/11/15

Μaster Sfakman ...

[Ζούγκλα]: Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή υποδοχής μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η τελετή υποδοχής των νεοεισαχθέντων μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίκαιο και Οικονομία – Master in Law and Economics», στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την επίβλεψη της Διευθύντριας του Προγράμματος και Καθηγήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Βικτωρία Πέκκα-Οικονόμου.

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής κ. Ν. Γεωργόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής, καθηγητής κ. Α. Κότιου και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΟΔΕ, καθηγητής κ. Μ. Σφακιανάκης.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ενημερωτική ομιλία του Υποστρατήγου κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με θέμα «Ψηφιακές Διαδρομές Υψηλού Ρίσκου», όπου αναλύθηκαν ζητήματα σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου, το ηλεκτρονικό έγκλημα και την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων.
Όπως αναφέρει το secnews, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία της διευθύντριας του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, καθηγήτριας Βικτωρίας Πέκκα-Οικονόμου, η οποία παρουσίασε τις δράσεις της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.