29/1/16

Συγνώμη!


 Σ' αγαπάω ακόμη ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής Κλοντ Λέσι μετά την πάνω από μια ώρα απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες θα τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.
Βγαίνοντας από τον ανακριτή ο 33χρονος Κλοντ Λέσι ζήτησε μπροστά στις κάμερες συγγνώμη από τα παιδιά του που τα άφησε ορφανά, από την οικογένεια της πρώην συζύγου του, αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία.
Στην απολογία του στον ανακριτή, υποστήριξε ότι θόλωσε
το μυαλό του όταν τον πήρε τηλέφωνο η σύζυγός του λίγη ώρα πριν και του είπε ότι είχε βάλει τους καλύτερους δικηγόρους και ότι θα του έπαιρνε τα παιδιά.
Επίσης, ότι δεν θυμάται τίποτα για το φονικό, ούτε για το πώς άρπαξε το παιδί. Η μνήμη του επανέρχεται αργότερα, όταν πλέον είχε απομακρυνθεί από το χωριό και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Εκεί είδε αίματα στα χέρια του και ότι είχε το παιδί μαζί του. Εκεί κατάλαβε ότι έκανε κάτι κακό αλλά όχι ότι σκότωσε την πρώην γυναίκα του.
Επίσης, υποστήριξε ότι έβλεπε τα μπλόκα των αστυνομικών, αλλά θεώρησε ότι τον κυνηγούν επειδή άρπαξε το παιδί. Επίσης υποστήριξε ότι ήθελε να παραδοθεί αλλά φοβόταν μήπως κακοποιηθεί από τους αστυνομικούς μπροστά στο παιδί κατά τη στιγμή της σύλληψής του.