4/2/16

Πιάστηκε ο Αφγανός για τον φόνο στους Ευζώνους


Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος 49χρονου υπηκόου Πακιστάν και ο τραυματισμός 2 ομοεθνών του, που έγινε την 25-01-2016 σε περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς.
Συνελήφθη προχθές (02-02-2016) το απόγευμα ένας 20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας .

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αθήνας κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , όπου και συνελήφθη.

Επίσης, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε η εμπλοκή ενός ακόμη υπηκόου Αφγανιστάν, που ενέχεται στην ίδια υπόθεση.
Ειδικότερα, (25-01-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς, ομάδα αλλοδαπών προσέγγισε 3 υπηκόους Πακιστάν και με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα τον έναν από αυτούς, ενώ προκάλεσαν τραύματα στους άλλους 2 ομοεθνείς του.
Οι δράστες από την κατοχή του ενός αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.