13/4/16

Θα τα λύσει όλα ο "Μπουμπούκος"

Μ' ένα τηλέφωνο
Ο γγ Μαυροϊδάκος και οι άλλοι δυο στον καναπέ, γελάνε και τα ... μουστάκια τους από την συνάντηση κορυφής. Ο δε πρόεδρος κ. Ντούμας φροντίζει να κρατά αποστάσεις από φλύαρες υποσχέσεις

Εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στο πλαίσιο επισκέψεων με πολιτικούς φορείς της χώρας μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Γεωργιάδη Άδωνι στο γραφείο του, στην έδρα της Νέας Δημοκρατίας.
Παρουσιάστηκε από εμάς η εικόνα των υπηρεσιών σε σχέση με το προσωπικό, τα μέσα και τον εξοπλισμό, μια εικόνα που παραπέμπει σε έναν Οργανισμό βαριά ασθενή που καθημερινά ασφυκτιά από τα βάρη των υπηρεσιακών αναγκών και την αδιαφορία της πολιτείας να τον στηρίξει .Μια Αστυνομία διαμοιρασμένη και καθηλωμένη σε στόχους, μια Αστυνομία "μετανάστης" σε αποσπάσεις διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος, μια Αστυνομία που επιβιώνει με δωρεές επιχειρηματιών και εράνους μεταξύ των συναδέλφων μας.
Ο κύριος Αντιπρόεδρος δήλωσε γνώστης της τεράστιας δυσκολίας των υπηρετούντων να επιβιώσουν ανάμεσα, σε μια εργασία εξοντωτική που παραβιάζει κάθε έννοια αξιοπρεπούς επαγγελματικής διαβίωσης, αλλά και του αστυνομικού ως μέλος μιας κοινωνίας που κάθε μέρα απομυζάτε και συνθλίβεται από τα οικονομικά βάρη. Είναι διαχρονική η προσωπική έμπρακτη στήριξη των Αστυνομικών τόσο του ιδίου, όσο και του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί. Διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλάι ενός εκάστου αστυνομικού, αναγνωρίζοντας το κενό της σημερινής θεσμικής και υπηρεσιακής θωράκισης.
Τέλος διαπιστώθηκε η ανάγκη σταθερής επικοινωνίας και συνεργασίας για παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που θα βελτιώνουν της υπηρεσιακή και προσωπική ζωή του ένστολου και παράλληλα θα ενισχύεται η προστασία του Έλληνα πολίτη .