13/5/16

Τα κιλά της Ουκρανέζας

Ιδού ...

Συνελήφθη, σήμερα (13.05.2016) το πρωί στο λιμάνι του Ηράκλειου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 65χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων της αστυνομικής έρευνας σήμερα (13.05.2016)
το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης και μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας η 65χρονη και κατά τη διάρκεια του ελέγχου που επακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή της (4) συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 2.138 γραμμαρίων.
Η προανάκριση και η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.