12/5/16

Κρίμα για τον Νίκο Τσιβίκη

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α'

Να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου του 32χρονου Αστυνόμου Α’ που πυροβολήθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στον 3ο όροφο των κεντρικών γραφείων της υπηρεσίας. 
 Ο συνάδελφός του αστυνομικός, του οποίου το όπλο ζήτησε ο άτυχος 32χρονος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να καταθέσει σήμερα, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραγικού θανάτου από πυροβολισμό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τώρα εξετάζεται εάν και γιατί θα μπορούσε ο 31χρονος να οδηγηθεί σε αυτοκτονία ή εάν και κάτω υυπό ποιες συνθήκες εκπυρσοκρότησε το όπλο κατά την ανταλλαγή από χέρι σε χέρι. 
Ο 32χρονος Αστυνόμος Α' της Τροχαίας Αθηνών, Νίκος Τσιβίκης με καταγωγή απο το Μαϊστρο της Αλεξανδρούπολης, έχασε τη μάχη για τη ζωή, εξαιτίας του βαρύτατου τραυματισμού του από το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του, Αρχιφύλακα της τροχαίας, που είχε πάρει στα χέρια του νωρίτερα. 
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων του για τη μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο Αστυνόμος της Τροχαίας, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, το οποίο είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.
Ο 32χρονος ήταν παντρεμένος πατέρας ενός ανηλικου παιδιού.