1/8/16

... Mονάχος στη Ν. Ερυθραία


Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 29-7-2016 στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 35χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές. Αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός του.
Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν σε οικία στην Νέα Ερυθραία, σπάζοντας με βαριοπούλα παράθυρο, και στη συνέχεια αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα και νομίσματα. Προτού διαφύγουν, ο 35χρονος έγινε αντιληπτός, από ένοικο της οικίας και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, μία βαριοπούλα, ένα ειδικό εργαλείο για τη διάρρηξη κλειδαριών αυτοκινήτων, ένα μαχαίρι, ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και τα αφαιρεθέντα από την οικία νομίσματα.
Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, οι προαναφερόμενοι δράστες είχαν διαπράξει, κατά την τελευταία εβδομάδα, τέσσερις (4) επιπλέον κλοπές στις περιοχές Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.