1/12/16

... Βαλτώνει το Μεσολόγγι

Πετάει το Αγρίνιο
Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Παπαευθυμίου, που έχει συνέπεια και έργο

ΑΔ, μικρών αξιώσεων το Μεσολόγγι, κανονικά θα μπορούσε να το διοικεί Αστυνόμος του ΑΤ. Ασφαλώς και δεν υπονοούμε κάτι για τον κ. Ματσούκα, αλλά γενικά η ΑΔ Αιτωλίας, έχει μείνει από αρχαιοτάτων χρόνων πίσω ...

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα, επισκέφτηκε  την Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Φώτιο Τσόλκα, επισκέφτηκε αρχικά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Παπαευθυμίου.

Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Ακαρνανίας και ακολούθησε συνάντηση του με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο Αγρινίου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.
Ακολούθως μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Ματσούκας και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε επίσης με τo Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.
Ολοκληρώνοντας τις χθεσινές συναντήσεις του, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο.
Επιπλέον το απόγευμα παρέστη στον Μέγα Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα.