17/4/10

Μητέρα επιτέθηκε και ξυλοκόπησε δασκάλα!

Επίθεση από μητέρα δέχτηκε προχθές το μεσημέρι μία δασκάλα δημοτικού σχολείου της Αμαλιάδας και η υπόθεση θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν στις δικαστικές αίθουσες.
Η μητέρα πήγε προχθές το μεσημέρι στο σχολείο για να πάρει το παιδί της, μία ενέργεια που γίνεται σε καθημερινή βάση, μόνο που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα επετέθη μαινόμενη κατά της εκπαιδευτικού, καθώς είχε δυσαρεστηθεί είτε από χαμηλή βαθμολογία που είχε βάλει η δασκάλα στο παιδί είτε από τη συμπεριφορά της δασκάλας προς το παιδί της.
Η δασκάλα εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το σχολείο μαζί με συνάδελφό της και αιφνιδιάστηκε από την επίθεση, καθώς η μητέρα δεν περιορίστηκε μόνο στην εξύβριση, αλλά προχώρησε και λίγο περισσότερο, χτυπώντας την δασκάλα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων γονέων και παιδιών.
Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν τεταμένη, ωστόσο έγινε προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο το περιστατικό δεν έληξε εκεί. Η δασκάλα στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε. Χθες το μεσημέρι η μητέρα μετέβη εκ νέου στο σχολείο μετά το πέρας της διδασκαλίας, για να πάρει το άλλο της παιδί που φοιτά στο δημοτικό.
Μετά την μήνυση που είχε επιβληθεί και με δεδομένο ότι η πράξη ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου, η μητέρα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμαλιάδας και εν συνεχεία στην Εισαγγελία, όπου ορίστηκε δικάσιμος και η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη. Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

πηγή: http://www.patrisnews.gr/