23/8/10

Αλβανός το ανθρωπόμορφο τέρας που βίασε και σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι.Τι είπε στην αστυνομία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 11χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας. Η σορός της ανήλικης ανευρέθη την 05.05΄ ώρα σήμερα σε πηγάδι σε αγροτική περιοχή στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.
Ειδικότερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής [22-08-2010] ότι από το Ελαιοχώρι του Δήμου Κορυθίου Αρκαδίας εξαφανίσθηκε ανήλικο κορίτσι, 11 ετών, Βουλγαρικής υπηκοότητας, το οποίο με την οικογένεια του διέμενε στην περιοχή από τον Οκτώβριο 2009.
Το κοριτσάκι εθεάθη για τελευταία φορά περί ώρα 01:20΄περίπου οπότε και έφυγε από την πλατεία του χωριού για το σπίτι του.
Αμέσως αστυνομικοί μετέβησαν στο χωριό και άρχισαν να ερευνούν για την ανεύρεση του παιδιού.
Οι έρευνες συνεχίσθηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εκπαιδευμένους σκύλους και από κλιμάκιο επιστημόνων [ψυχολόγων-κοινωνιολόγων] από το Χαμόγελο του Παιδιού που ήλθαν στο χωριό.
Στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, ως ύποπτος οδηγήθηκε στην Υπηρεσία μας πολίτης Αλβανίας, 41 ετών, που διαμένει με την οικογένειά του στο χωριό από 10ετίας και πλέον. Ο αλλοδαπός εξεταζόμενος ομολόγησε ότι ο ίδιος επιβίβασε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το μεταφέρει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια το οδήγησε σε ερημική-αγροτική τοποθεσία σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι που υπάρχει στο σημείο, με νερό βάθους περίπου 10 μέτρων. Ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι.
Παρουσία Ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών έγινε η ανάσυρση της σορού, η οποία μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομή.
Με μέριμνα της Διεύθυνσής μας, παρέχεται στους γονείς της ανήλικης ψυχολογική υποστήριξη.
Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.