13/10/10

Φοβού τους βάρβαρους


Μόνο όσοι Ξανθιώτες φίλαθλοι διαθέτουν εισητήρια διαρκείας θα μπορέσουν να δουν την ομάδα τους το Σάββατο με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Στο στάδιο της πόλης δεν θα λειτουργήσουν καν εκδοτήρια, για τον φόβο επεισοδίων. Να ζεις στην πόλη σου να θες να απολαύσεις τόσο σημαντικό παιχνίδι και να μην σε αφήνουν οι χούλιγκανς μισθοφόροι-βάρβαροι. Ιδού η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12.10.2010/11.00’ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης, στην οποία συμμετείχαν: α) εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης, β) εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠ/ΙΑΚΟΣ, γ) εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β., δ) εκπρόσωπος της Super League ε) ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, περιόδου 2010 - 2011, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10/2010 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, στα Πηγάδια – Ξάνθης»:

· Κατ’ εφαρμογή της υπ. αριθ. 122 από 07.10.2010 Απόφασης του κ. Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, η μη χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη στη φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η συνακόλουθη μη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Υπενθυμίζεται δε ότι, επειδή δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, με οποιοδήποτε τρόπο, στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη που δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης σε κανένα φίλαθλο, που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων. Στους κατόχους κάρτας μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη, υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).