29/7/11

Δεν έκοβαν αποδείξεις

Σχηματίζονται δικογραφίες από το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, σε βάρος δύο (2) ιδιοκτητών καταστημάτων – εστιατορίων, για τη μη έκδοση (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών) φορολογικών στοιχείων.
Ειδικότερα, την 26 και 27-7-2011, κλιμάκια του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, προχώρησαν σε συντονισμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τον έλεγχο έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι:
  • Σε κατάστημα-εστιατόριο στον Πειραιά, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών σε επτά (7) περιπτώσεις, συνολικής αξίας (721,8) ευρώ και
  • Σε κατάστημα-εστιατόριο στην Καισαριανή, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών σε επτά (7) περιπτώσεις, συνολικής αξίας (277,4) ευρώ.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών Αθηνών και Πειραιά.
Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών φόρων, προστίμων και δασμών.