19/8/11

Οι φωτο από την φυτεία

Καλλιεργούσαν 304 δενδρύλλια κάνναβης,
στην περιοχή Σφηναρίου Κισάμου Χανίων
Πιάστηκαν βραδινές ώρες χθες στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Χανίων και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης, δύο ντόπιοι ηλικίας 37 και 78 ετών, και ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.  
Υπενθυμίζεται ότι τα τριακόσια τέσσερα (304) δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν χθες το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε δύσβατη περιοχή, στη θέση Ριακούλια τοπικής κοινότητας Σφηναρίου – Κισάμου – Χανίων, εντός θαμνώδους έκτασης σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους.
Στην επιχείρηση, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, προσωπικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης.
Από την αστυνομική έρευνα και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία ενοχής σε βάρος των τριών συλληφθέντων, οι οποίοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.