20/8/11

Ο Ειδικός Φρουρός έδειρε πατέρα και γιο


Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου Ειδικού Φρουρού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και 26χρονου ιδιώτη, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού σε βάρος δύο ανδρών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 31 ετών αντίστοιχα (πατέρας και γιος) κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης ότι την 14.00 ώρα, ενώ κινούντο με τα αυτοκίνητά τους, δύο άγνωστα άτομα τους σταμάτησαν στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αρεόπολης – Γυθείου και τους χτύπησαν, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους.
Οι δύο δράστες, αμέσως μετά διέφυγαν με αυτοκίνητο και αφού εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην έξοδο της Σπάρτης προς Τρίπολη (Γέφυρα Ευρώτα), προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, όπου αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.
Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
Με απόφαση του Αρχηγείου ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.