5/1/12

Θύμα ληστών ο καναλάρχης της Θεσσαλίας


  Σεσημασμένος είναι ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος μόλις είχε αποφυλακιστεί και περίμενε να δικαστεί για παλιότερες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ένας από τους τρεις ληστές που εισέβαλαν  μέσα στο σπίτι του διοκτήτη του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΑSTRA TV , Μάνου Κοκκίνη και της συζύγου του, στα Χάνια Μαγνησίας, παραβιάζοντας  το παράθυρο. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη και τη σύζυγο του. Έδεσαν τη μητέρα του και στη συνέχεια χτύπησαν τον ίδιο μέχρι λιποθυμίας.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ, χρυσαφικά συνολικής αξίας 25.000 ευρώ περίπου, εξήντα χρυσές λίρες Αγγλίας και δύο κυνηγετικά όπλα, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.
Αμέσως μετά το συμβάν στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας από τους δράστες- πρόκειται για 28χρονο Αλβανό- στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων και ένα ρολόι που είχε αφαιρέσει από τον 52χρονο.
Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην επαρχιακή οδό Τσαγκαράδας-Βόλου το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.