13/1/12

... Πέταξε για Χαλκηδόνα

Στον καταυλισμό ROMA Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κουφαλίων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, συνελήφθη 22χρόνος  για ληστείες.
Ειδικότερα, ο δράστης την 5-1-2012 στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής, μαζί με  συνεργό του, χρησιμοποιώντας σωματική βία αφαίρεσαν από  άνδρα το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ, την ανάληψη του οποίου είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγη ώρα από Υποκατάστημα Τράπεζας της περιοχής.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μαζί με πέντε (5) ακόμη δράστες οι οποίοι αναζητούνται, είχε συστήσει εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες καθώς και κλοπές από αυτοκίνητα, ατόμων τα οποία πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχαν πραγματοποιήσει ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών από Υποκαταστήματα Τραπεζών στη περιοχή των Αχαρνών.
Όπως εξακριβώθηκε κατά το τελευταίο τετράμηνο διέπραξαν στην περιοχή των Αχαρνών τέσσερις (4) ληστείες και τρείς (3) κλοπές.
Η συνολική αξία των χρημάτων που έχουν αφαιρέσει ανέρχεται στο ποσό των σαράντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (42.500) ευρώ και των δέκα χιλιάδων (10.000) δολαρίων.