2/4/12

Aνάληψη ευθύνης από την "12 Φλεβάρη"

Για τον άσκαστο μηχανισμό στο ΜΕΤΡΟ

“Αποφασίσαμε να χτυπήσουμε το μετρό ως μία ενέργεια που είχε σκοπό να προκαλέσει, να συζητηθεί, να προβληματίσει και να διχάσει” αναφέρεται στο κείμενο και προστίθεται οτι "το μετρό, όταν δεν είναι στην υπηρεσία του λαού, είναι καλύτερα να γίνεται παρανάλωμα του πυρός, χωρίς φυσικά, να υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες. Γι' αυτό το λόγο τοποθετήσαμε έναν εμπρηστικό μηχανισμό ωρολογιακής πυροδότησης για απόλυτη ακρίβεια".
Για το λάθος στο μηχανισμό αναφέρεται οτι "δεν έγινε η ανάφλεξη εξαιτίας του ελαττωματικού λαμπτήρα".
Οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν μεταξύ άλλων οτι “ τα τελευταία 4 χρόνια βιώνουμε μία οικονομική κρίση αντίστοιχου μεγέθους με αυτή του 1929. Δεν μπορούμε να είμαστε προφήτες για το πώς θα εξελιχθεί”.

“Για όλο αυτό” αναφέρουν “ευθύνεται η χρηματοδότηση των τραπεζών και τα σύγχρονα όπλα του καπιταλισμού. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις ανάλογες αντιστάσεις και αντιδράσεις”.

Στο κείμενο γίνονται αναφορές σε πρόσφατες δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι “την ώρα που μπαίναμε στο ΔΝΤ ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου πόνταρε στη χρεοκοπία της χώρας”.
“Η τοποθέτηση του πατριώτη υφυπουργού Μάκη Βορίδη στο αρμόδιο υπουργείο, που υπέγραψε τις συμβάσεις με τη Siemens για την παρακολούθηση των σταθμών, έκανε πιο επιτακτική την ανάγκη για να οργανώσουμε το δυναμικό μας χτύπημα” αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συντάκτες του κειμένου.

Σε άλλο σημείο η προκήρυξη επιτίθεται στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ αλλά και στα ΜΜΕ που όπως λέει “κατασυκοφαντούν οποιασδήποτε μορφής κινητοποιήσεις”

Τέλος, σε υστερόγραφο αναφέρουν οτι η ανάληψη ευθύνης απο το “Αντάρτικο Πόλεων” ήταν “είτε κακόγουστη φάρσα είτε μία ακόμη σκευωρία των μπάτσων”.

Ολόκληρη η προκήρυξη στο Planet-Greece:

 prokiriksi1



prokiriksi2

prokiriksi3

prokiriksi4

prokiriksi5

prokiriksi6

 prokiriksi7