2/4/12

Απόφοιτοι Εθνικής Ασφαλείας



Τελετή απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, πραγματοποιήθηκε την 28.03.2012, στην έδρα της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας, στους Θρακομακεδόνες Αττικής, σε είκοσι τέσσερις (24) αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και ανώτερων υπαλλήλων του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας απένειμε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα στους απόφοιτους της Σχολής .
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας μετά του Προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη κ. Νεκτάριου Κιούλου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Γεωργίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Περιφέρειας κ. Βασίλειος Οικονόμου και καθηγητές των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επιπλέον παρέστησαν, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος, των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Αεροπορίας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας, άλλοι ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό, όλων των βαθμίδων.